Produk Kita

Profil aluminium jendela & lawang, profil aluminium tembok tirai, bekisting Aluminium, profil aluminium industri, lan profil aluminium mobil dll.

Profil aluminium duwe macem-macem aplikasi, lan aluminium Huajian duwe papat divisi kanggo ngembangake profil aluminium konstruksi, profil aluminium industri, bekisting aluminium, lan profil aluminium mobil.Tujuan panyiapan kasebut yaiku dadi spesialis lan nambah kinerja profil aluminium ing saben area aplikasi.

Babagan awake dhewe

Huajian Aluminium Group ditemokake ing 2000 ing Linqu City, Provinsi Shandong.Tujuan saka tim Huajian yaiku dadi produser produk aluminium sing paling apik.Nganti saiki, perusahaan kasebut duwe 5 pabrik lan 10.000 karyawan.Kapasitas taunan saka Aluminium extrusion punika 700.000 ton.Iku wis dikembangaké dadi klompok perusahaan gedhe-ukuran karo industri profil aluminium extrusion minangka andalan lan industri related kanggo berkembang synergistically.

R&D

Pusat R&D Teknologi Aluminium Huajian nduweni atusan tenaga profesional lan teknis, dilengkapi peralatan riset ilmiah sing unggul ing donya, lan mimpin industri domestik ing riset ilmiah lan kemampuan R&D.liyane

Pusat Pengujian

Huajian Aluminium Testing Center bisa nyedhiyani pelanggan karo komposisi, organisasi lan testing kinerja mechanical saka profil bangunan aluminium alloy lan profil industri;pangukuran salib profil aluminium, kinerja lawang lan jendhela, lan testing lan inspeksi bahan mentah lan tambahan.liyane

inspeksi kualitas

Huajian aluminium wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, sistem manajemen kesehatan lan safety OHSMS18001, lan netepake lan ningkatake kontrol kualitas proses kabeh saka bahan mentah sing mlebu pabrik nganti produk ninggalake pabrik.liyane

  • eb68ebde7cc0c789f738e10afd87ea2
  • 96120d6fe3b8fd659999b464404a817
  • 3e18d9c424a56eaa12c72ec8bdbab28
  • a6decd4e891af6b784c33175fb43d20
  • a42a5cc6c0e979769c584c42bdf3dbe
  • 3530c136bfa5cd9cb3fc011258767f9
  • 768e99c2da4f1a1edbe18ea621098ab
  • 4e8e1820ad17b55312b384c40557c8b
  • Gambar QQ 20201110113222
  • [3SC`IFDH0`C8Y1}T)PJ24N
  • 1
  • Q{$[{DYQM{V}}C3(N~VJX2L
  • QQ Gambar 20201110113135
  • 2